Teeltwisselingen

Een nieuwe start begint bij Klaas Quartel BV.

Geen tuinder ontkomt eraan… de teeltwisseling. Een intensieve, maar zeer noodzakelijke klus. Wij hebben ervaring met alle soorten gewassen en:

verwijderen gewas en steenwol
reinigen teeltgoten en kasdek
reinigen en ontsmetten de kas

Het is een flinke ingreep die natuurlijk goed uitgevoerd moet worden. Wij doen dit snel en zorgvuldig!

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Dienstverlening van A tot Z

Wat u wilt, waar u wilt

Klaas Quartel BV heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een adviserend, diensverlenend tuinders- en aannemersbedrijf. Wij verzorgen alles wat u wilt, waar u maar wilt.

Van toen naar nu..!

In 1963 besloot Arie de Zeeuw uit ’s-Gravenzande het leven voor tuinders wat eenvoudiger te maken door het aanbieden van zijn diensten als frezer. Toentertijd nog ouderwets handwerk. Hij vervoerde zijn handfrees op een aanhangwagen. De zaken gingen goed. Arie kreeg steeds meer werk en moest personeel in dienst nemen. Een van hen was de 16-jarige Klaas Quartel, waarmee hij later Firma Arie de Zeeuw oprichtte. Het bedrijf nam steeds meer werk aan en bleef groeien, mede door de overname van Loonbedrijf Piet van de Berg, Van Zoest Kasdekreiniging en Jan Poot BV. Met de millenniumwisseling vond Arie de Zeeuw het na veertig jaar mooi geweest en heeft zijn aandeel in de firma overgedragen. Sinds 2008 heet het bedrijf Klaas Quartel BV en is het wagenpark, het machinepark, het aantal werknemers en het klantenbestand flink uitgebreid.Wie zijn wij

Klaas Quartel BV wordt vandaag de dag vertegenwoordigd door Chris en Matthijs Quartel. Onmisbaar hierbij is het team van twintig ervaren, gedreven en enthousiaste medewerkers. Samen voeren wij zo’n 200 klussen per week uit. Wij zijn betrokken, flexibel, denken mee met de klant, staan open voor verandering en bieden een luisterend oor.

Grondverzet en nieuwbouw

Onderhoud, renovatieprojecten en nieuwbouwkassen van begin tot eind goed uitgevoerd.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij expert op het gebied van grondverzet en graafwerkzaamheden. Wij kunnen voor u:

leidingen ingraven
silo’s uitgraven
bassin aanleggen
lostrekken
(diep)spitten
egaliseren
profileren
enz.

Wij beschikken over de modernste machines en vakmensen. Daarnaast hebben wij verschillende kranen, shovels, kilverborden, cultivatoren en frezen. Wij vinden dus altijd een passende machine voor uw klus!

Een goed geteeld product begint met de juiste grondbewerking.

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Kasdek behandelen

Kasdek wassen

Klaas Quartel BV heeft de machines en de mankracht om alle soorten kassen perfect schoon te maken. Ook als uw kas een afwijkende kapmaat heeft of er geen geschikte servicerail aanwezig is, beschikken wij over de juiste middelen en technieken.

Coaten & schermen

Om het zonlicht beter te verdelen, werken wij niet alleen met de traditionele schermmiddelen, maar steeds meer met de populaire diffuus coatings. Deze zorgvuldig aangebrachte laag verdeelt het zonlicht optimaal over het gewas, waardoor een optimaal groeiresultaat bereikt wordt. Elke teelt heeft z’n eigen specifieke schermingsbehoefte. Wij beschikken over alle soorten coatings- en schermmiddelen. Door onze ervaring kunnen wij elke u van goed advies voorzien.Advies op maat? Geef ons een belletje!